top of page

MEESTER SCHOENMAKER

Mima Schoenmakerij staat voor vakmanschap en hoogwaardige, luxe kwaliteit. Mima schoenmakerij is  uitgeroepen tot Meester Schoenmaker door de Stichting Schoenmakers Gilde.  De stichting Schoenmakers Gilde ziet streng toe op die het behoud van de kwaliteit van het aloude ambacht van schoenmakers. Dat betekent dat onze reparaties regelmatig door het Gilde worden getoetst op de kwaliteit die wij leveren. Jaarlijks wordt beoordeeld of wij nog aan de eisen van het Gilde voldoen.


BESTE SCHOENMAKERIJ VAN NEDERLAND

Mima behoort al jaren tot de top van beste schoenmakers van Nederland. Mima schoenmakerij is 3 keer genomineerd voor de beste schoenmakerij van Nederland. Op 10 april 2016 is Mima Schoenmakerij verkozen tot de beste schoenmakerij van Nederland. De verkiezing is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV). De film hierover is te bekijken via de link naar onze Facebook.


EUROPESE VAKWEDSTRIJD VOOR SCHOENMAKERS

Bij de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2016 mochten wij de zilveren prijs in ontvangst nemen. Met de vakwedstrijd wil de NSV het belang van vakmanschap zo breed mogelijk belichten: van schoenreparaties tot de laatste methodes in de productie van handgemaakte schoenen. Deelnemers tonen hun technische kennis en hun vaardigheden op het gebied van maatwerk en reparatiewerk.


SCHIJNDELS ONDERNEMERSTALENT VAN HET JAAR

Wij hebben ook al ruim 10 jaar een zaak in Schijndel. Ook in Schijndel bleef het vakmanschap van Mima niet onopgemerkt. In mei 2014 werd Mima door SNS-bank Schijndel benoemd tot ‘Beste Ondernemer van de maand’. Vervolgens mochten wij op 16 oktober 2014 de prijs voor ‘Schijndels Ondernemerstalent van het jaar’ in ontvangst nemen. Deze verkiezing is onderdeel van de wedstrijd ‘Schijndelse Ondernemer van het jaar’, georganiseerd door het SNO, het Schijndels Netwerk voor Ondernemers.

OFFICIEEL REPARATEUR

Elk schoenmerk heeft een eigen verhaal en specifieke kenmerken. Mima is officieel reparateur van luxe merken zoals Van BommelVan Lier en Greve. Voor reparaties worden alleen originele materialen gebruikt, waardoor uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terugkeren. Uiteraard repareren wij ook alle andere (top)merken als Magnanni en Santoni.

bg_beste2016.jpg

Vakmanschap van hoogwaardige kwaliteit

Mima schoenmakerij staat voor vakmanschap van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor zijn wij meerdere malen in de prijzen gevallen. Mima schoenmakerij is 3 keer op rij genomineerd voor de beste schoenmakerij van Nederland. In 2016 zijn wij zelfs benoemd tot de beste schoenmakerij van heel Nederland!

Over ons: Over ons
bottom of page